Wat doet Deckers Online?

Er zijn talloze manieren om jezelf te profileren. Maar hoe bereik je de juiste mensen? Wat zeg je tegen hen? En via welke kanalen? Communicatie is er in vele vormen en maten. Communicatie gaat onder andere over het overbrengen van informatie. Voor zowel online als offline uitingen lever ik 'snackable' content die aansluit bij de doelgroep.

Een website is volgens mij het verbindende instrument in je (online) communicatie. Het is hét middel om in contact te komen met je doelgroep. Daarbij stuur je op de acties die de bezoeker neemt om met jouw bedrijf in contact te komen.

Website maken of opfrissen

Het is belangrijk dat je website een mooi design heeft, maar in mijn ogen moet een website ook gebruiksvriendelijk en goed leesbaar zijn. Een website moet voldoen aan de wensen en verwachtingen van je klanten. En zonder goede content op je website loop je klanten mis!

Deckers Online maakt daarom websites op maat. Of het nu gaat om een eenvoudige of juist een gecompliceerde website, of je het onderhoud van je website zelf wilt doen of uit handen wilt geven.

De content kan ik voor je schrijven, maar we kunnen er ook samen aan werken. Jij zorgt dan voor de ingrediënten en ik maak er iets moois van!

Beheer en onderhoud websites

Als ondernemer besteedt je je tijd natuurlijk het liefst aan je eigen bedrijf en klanten. Vaak kom je dan niet toe aan het onderhouden van je website.

Deckers online kan het beheer en onderhoud overnemen, of met je samenwerken door ieder een deel te doen. Ik schrijf en/of plaats nieuwe content, regel goede zoekmachine optimalisatie, geef je advies en kan een contentkalender voor je maken.

Zo is je website altijd actueel en dat zegt ook iets over de professionaliteit van je bedrijf!

Sociale media

Sociale media zijn niet meer weg te denken en bieden ondernemers enorm veel kansen. Iedereen kent het en bijna iedereen doet er wat mee. Je doelgroep zit online, zoekt online naar informatie en stelt steeds vaker vragen online.

Het inzetten van sociale media is voor ondernemers niet meer nieuw, maar er is wel het een en ander veranderd.

Deckers Online adviseert over waar voor jouw bedrijf de kansen en mogelijkheden liggen en maakt een contentstrategie voor je. Daarnaast kan Deckers Online helpen bij het bijhouden van je sociale media accounts en deze ook integreren met je website.

Meten is weten!

De eerste kennismaking van klanten met je bedrijf is meestal via de website of social media. Het is daarom belangrijk dat deze goed ingericht zijn en dat ze bezoekers aanspreken.

Via je website wil je dat de bezoeker overgaat tot het maken van een afspraak, een informatie-aanvraag of het kopen van een product. Door de website aan te passen aan het gedrag van de bezoeker is het mogelijk deze bezoeker sneller tot actie over te laten gaan.

Met de inzet van sociale media wil je als ondernemer graag een doel bereiken. Met KPI’s (key performance indicators) meet je in hoeverre bepaalde doelstellingen bereikt worden.

Deckers online zorgt dat je het beste uit je website en sociale media haalt! Ik zorg voor analyses en advies.

Hier kan je Deckers Online voor inzetten: